Budjetointi ohjelma

Finazilla on kattava pilvipalveluna tarjottava ohjelma budjetointiin ja raportointiin. Budjetointi ohjelman avulla säästää aikaasi ja tekee budjetointiprosessista helposti hallittavan.

Finazilla budjetointi- ja raportointiohjelmisto on integroitu yleisimpiin taloushallintoratkaisuihin tehden budjetointiprosessista sujuvan.

Budjetointi ja Ennustaminen

Vuosibudjetointi

Budjetointiohjelman avulla kuvaat tulevien kuukausien liiketoiminnan numeerisessa muodossa juuri sellaisena kuin se on.

Vaikka jatkuvan ennustamisen merkitys on kasvanut merkittävästi osana yritysten talousjohtamisen prosesseja, vuosibudjetti on edelleen erinomainen tapa varautua tulevan vuoden haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Ennustaminen

Finazillan avulla jatkuva ennustaminen sujuu vaivattomasti. Jatkuva kuukausittain päivittyvä ennuste on erinomainen tapa tarkentaa lähikuukausien tavoitteita.

Finazillan avulla luot ennusteprosessin, joka tukee yrityksenne liiketoiminnan tavoitteita.

Budjetoinnin aikajänne ja tarkkuus voidaan määrittää vapaasti yrityksen tarpeen ja tilanteen mukaan. Voit halutessasi korvata vuosittaisen budjetoinnin rullaavalla budjetoinnilla tai vaihtoehtoisesti laatia ennusteita vuosibudjetin rinnalle.

Tehokas budjetointiprosessi

Jaa vastuuta

Budjetointi ohjelman avulla mahdollistaa budjetointivastuun jakamisen oikeille ihmisille helposti ja hallitusti.

Jaa myyntibudjetit myyjille, projektibudjetit projektipäälliköille ja markkinointibudjetit markkinointitiimille luomalla kullekin budjetoijalle rooli Finazillan käyttäjähallinnassa.

Sitouta Finazillan avulla koko organisaatio budjetointiprosessiin ja saavutat entistä paremman budjetointitarkkuuden.

Integrointi

Anna ajastettujen ja automatisoitujen integraatioiden koota tarvitsemasi tieto kokoon. Tiedot päivittyvät yleisimmistä taloushallinnon järjestelmistä Finazillaan ajastetusti joka yö.

Tutustu Integraatioihin: Integraatiot ja kumppanit

Kassavirta

Laadi kassavirtaennusteita jopa vuosien päähän

Tutustu Finazillaan, autamme mielellämme