Fennoa ja Finazilla

Fennoa ja Finazilla tekevät yhdessä talouden hallinnasta tehokasta ja liiketoiminnasta ennustettavaa.

Varaa maksuton livedemo!

Budjetointi ja ennustaminen

Budjetoi ja ennusta liiketoimintasi ehdoilla. Voit toteuttaa koko budjetointi- ja ennusteprosessin ilman taulukkolaskentaohjelmaa.

Raportointi ja seuranta

Automatisoi talousraportointi ja valjasta Fennoan tuottama tieto Business Intelligence -raportoinniksi.

Kassavirran ennustaminen

Suunnittele kassavirran ja rahoituksen kehitystä jopa vuosien päähän. Lyhyen ajan kassatilannetta voidaan ennustaa päivätarkkuudella.

Saumaton integraatio tehostaa työtäsi

Tehokkaat talouden perusprosessit ovat tehokkaan talousjohtamisen kulmakivi. Fennoan avulla tehostettujen talousprosessien tuottama tieto voidaan jalostaa Finazillan avulla muotoon, joka tukee organisaationne päätöksentekoa.

Tiedonsiirto Fennoan ja Finazillan välillä on täysin automatisoitu. Finazillan ja Fennoan avulla voit tehdä tärkeät päätöksesi aina viimeisimmän tiedon perusteella.

Visuaalisuus ja mukautuvuus

Emme tuota vain raportteja, vaan autamme organisaatiotanne tekemään parempia päätöksiä.

Finazillan avulla voit luoda visuaalisia Dashboard-näkymiä ja joiden avulla jaat tietoa läpi organisaation. Tämä on kuitenkin vain jäävuoren huippu.

Finazillan taustalla on tehokas ja mukautuva raportointimoottori, jonka avulla jalostat tiedon juuri teidän organisaationne tarvitsemaan muotoon.

Ja mikä tärkeintä, Finazillan avulla et luo näkymää vain menneisyydestä, vaan budjetointi- ja ennusteominaisuuksien avulla opit ymmärtämään myös tulevaa.