Oscar Software + Finazilla

Finazilla on tehokas budjetoinnin, ennustamisen ja raportoinnin ratkaisu Oscar Softwaren liiketoiminta-alustan käyttäjille. Valmis integraatio tekee Finazillan käyttöönotosta nopeaa ja helppoa.

Varaa maksuton livedemo!

Budjetointi ja ennustaminen

Budjetoi ja ennusta liiketoimintasi ehdoilla. Voit toteuttaa koko budjetointi- ja ennusteprosessin ilman taulukkolaskentaohjelmaa.

Raportointi ja analytiikka

Automatisoi raportointi ja jalosta Oscar Softwaren tuottama tieto muotoon, jonka avulla teet parempia päätöksiä.

Kassavirran ennustaminen

Suunnittele kassavirran ja rahoituksen kehitystä jopa vuosien päähän.

Saumaton integraatio tehostaa työtäsi

Tehokkaat talouden perusprosessit ja toiminnanohjaus ovat hyvän talousjohtamisen kulmakivi. Oscar Softwaren avulla tehostettujen talousprosessien tuottama tieto voidaan jalostaa Finazillan avulla muotoon, joka tukee organisaationne päätöksentekoa.

Tiedonsiirto Oscar Softwaren liiketoiminta-alustan ja Finazillan välillä on täysin automatisoitu.

Helppo ja nopea käyttöönotto Oscar Softwaren asiakkaille

Aloituspalaveri

Käyttöönotto aloitetaan lyhyellä aloituspalaverilla, jossa kerrataan keskeiset tarpeet ja sovitaan aikatauluista. Samalla saat ohjeistukset käyttöönotossa tarvittavien materiaalien toimituksesta.

Integraation avaus

Finazillan ja Oscar Softwaren välille on rakennettu valmis integraatio, jonka avulla tieto liikkuu automaattisesti järjestelmien välillä.

Koulutus

Asiakastarpeista riippuen Finazillan perehtymiseen riittää 2–4 koulutuskertaa, jotka toteutetaan etävälinein. Kukin koulutuskerta kestää kolme tuntia.

Tavallisesti käyttöönotto on valmis 2-3 viikossa tilauksesta.

Käyttöönoton jälkeen Finazillan asiakastuki pitää sinusta hyvää huolta.

Visuaalisuus ja mukautuvuus

Emme tuota vain raportteja, vaan autamme organisaatiotanne tekemään parempia päätöksiä.

Finazillan avulla voit luoda visuaalisia Dashboard-näkymiä ja joiden avulla jaat tietoa läpi organisaation. Tämä on kuitenkin vain jäävuoren huippu.

Finazillan taustalla on tehokas ja mukautuva raportointimoottori, jonka avulla jalostat tiedon juuri teidän organisaationne tarvitsemaan muotoon.

Ja mikä tärkeintä, Finazillan avulla et luo näkymää vain menneisyydestä, vaan budjetointi- ja ennusteominaisuuksien avulla opit ymmärtämään myös tulevaa.