Talousjohtamisen työkalupakki Procountorin käyttäjälle

Procountor ja Finazilla tekevät yhdessä talouden johtamisesta tehokasta ja liiketoiminnasta ennustettavaa.

Varaa maksuton livedemo!

 

Budjetointi ja ennustaminen

Budjetoi ja ennusta tehokkaasti – oman liiketoimintasi ehdoilla. Finazillan avulla voit budjetoida ja ennustaa täysin ilman taulukkolaskentaohjelmaa.

Raportointi, seuranta ja BI

Valjasta Procountorin tuottama tieto juuri teidän yrityksenne näköiseksi tiedoksi ja automatisoi raportointi. Raportoi budjetit, ennusteet ja toteumat samassa näkymässä.

Kassavirran ennustaminen

Procountorin ja Finazillan avulla voit suunnitella kassavirran ja rahoituksen kehitystä jopa vuosien päähän.

Konsernin raportointi

Finazillan avulla voit raportoida yhtiöitä yhdessä tai erikseen. Finazilla hallitsee konserniraportoinnin eliminointeineen.

Ota Procountorin tuottamasta tiedosta kaikki hyöty irti!

Procountorin avulla tehostettujen talousprosessien tuottama tieto voidaan jalostaa Finazillan avulla muotoon, joka tukee organisaationne päätöksentekoa.

Saumaton integraatio Procountorin ja Finazillan välillä varmistaa, että teet tärkeät päätöksesi aina viimeisimmän tiedon perusteella.

Visuaalisuus ja mukautuvuus

On ymmärrettävä menneissyyttä, jotta voimme ennustaa tulevaa.

Siksi Finazilla tarjoaa Procountorin käyttäjälle työkalut sekä menneen ajan raportointiin, että tulevaisuuden ennustamiseen.

Finazillan avulla voit luoda visuaalisia Dashboard-näkymiä ja joiden avulla jaat tietoa läpi organisaation. Näin tieto voidaa helpommin jalkauttaa toiminnaksi.

Katso, mitä muut Procuntorin käyttäjät ovat kertoneet Finazillasta!

Jo yli 100 suomalaista yritystä käyttää Finazillaa ja Procountoria yhdessä. Tässä heistä muutama. Katso, mitä heillä on Finazillasta sanottavana.

Rakka Asunnot Oy

Finazillan mukautuvuus teki vaikutuksen Rakka Asuntojen talousjohtajaan Petteri Kettuseen.

 

 

Lue lisää

Finnchat Oy

”Mahtavaa, kun voi hoitaa budjetoinnin ja raportoinnin samassa järjestelmässä”

 

 

Lue lisää

Vastuu Group

”Olemme saaneet teiltä aina parasta asiakaspalvelua.”

 

 

Lue lisää

Finazilla tekee Procountorista entistäkin joustavamman

Mukautuvat dimensiot

Mahdollisuus rakentaa liiketoimintaa kuvaavat dimensiorakenteet. Sekä hierarkiset, että matriisirakenteet ovat mahdollisia.

Mahdollisuus raportoida myös piilotettuja dimensioita, jotka eivät näy Procountorin raporteilla.

Konserniraportointi

Finazilla tarjoaa Procountorin käyttäjälle konserniraportoinnin, joka mahdollistaa raportoinnin yli yritys- ja konsernirajojen. Voit raportoida esimerkiksi tiettyä liiketoimintioa läpi konsernin

Business Intelligence

Mahdollisuus yhdistellä tietoa useista eri järjestelmistä (ERP, HR, CRM, Kassa ym.). Tiedot voidaan esittää missä tahansa yksikössä – esimerkiksi kiloina, kappaleina, tai tunteina.

Myös liiketoiminnan ennustamisessa voidaan hyödyntää mitä tahansa yksiköitä.

Budjetointi & ennustaminen

Finazillassa on mahdollisuus ennustaa ja budjetoida liiketoimintaa pitkälle tulevaisuuteen – jopa kassavirran ja rahoituksen osalta.

Hinnat

Valitse itsellesi sopiva paketti käyttötarpeesi mukaan. Voit valita jonkin valmiiksi paketoiduista käyttöönottopaketeistamme tai tilata koulutusta tuntiveloituksella. Lisäkoulutusta on tarjolla koska tahansa käyttötarpeiden kehittyessä! Kuukausiveloitus muodostuu yhtiöiden ja käyttäjien määrästä.

TUTUSTU HINNASTOON

Ota Finazilla käyttöön helposti