Blogi


Trainers’ House johtaa talouttaan Finazillan avulla

Trainers’ House on suomalaisille hyvin tuttu brändi ja erityisesti B2B-toimijoista on vaikea nostaa esille toista yritystä, joka on suurelle yleisölle yhtä tuttu.

Moni tuntee Trainers’ Housen myynnin koulutuksista ja buukkauspalveluista, mutta todellisuudessa ne ovat vain osa laajempaa kokonaisuutta. Trainers’ House on muutosyhtiö, joka auttaa asiakkaitaan kasvamaan.

 

Finazilla-yhteistyö

Trainers’House on käyttänyt Finazillaa noin puolentoista vuoden ajan ja talouspäällikkö Iiris Nummilan mukaan tulokset ovat olleet loistavia.

”Parasta Finazillassa on helppokäyttöisyys. Saamme raportit juuri meidän näköisiksi ja apua saa aina kun sitä kaivataan. Finazilla on meille korvaamaton apu ennusteiden tekemisessä.” sanoo talouspäällikkö Iiris Nummila.

Korona vauhditti etävalmennusten ja digitaalisten sisältöjen kysyntää

On selvää, että korona on vaikuttanut merkittävästi Tariners’ Housen liiketoimintaan, kun ihmisten kohtaamisia on rajoitettu.

”Aika lailla isku vasten kasvoja se oli, mutta pääsimme nopeasti ottamaan etävalmennukset haltuun ja erilaisilla digitaalisilla sisällöillä eteenpäin. Tämä meidän uusi Mojo-studio on yksi tila, mitä ollaan hyödynnetty näissä etävalmennuksissa.” kuvailee Iiris Nummilla

Tariners’ House kuvailee itseään muutosyhtiöksi ja tässä vaikeassa tilanteessa yritys näytti oivallisesti esimerkkiä muille. Ei voi jäädä tuleen makaamaan, vaan on kyettävä muuttumaan markkinan mukana.

Nummilan mukaan korona on osaltaan korostanut talouden ennustamisen ja talousjohtamisen merkitystä entisestään, vaikka yrityksen päätösten taustalla ovat aina ollut myös talouden raportit. Nyt mukaan on tullut entistä vahvemmin myös jatkuva skenaariotyöskentely.

Kasvu ja menestys eivät tule sattumalta

Iiris Nummilan mukaan kasvun ja menestyksen taustalla on aina jonkin verran sattumia, mutta myös määrätietoista tavoitteiden asetantaa.

”Varmasti kaiken menestyksen ja kasvun takana on tiettyjä sattumia sekä hyvässä että pahassa, mutta uskon, että menestyksen taustalla on oltava tarkka päämäärä ja suunnitelma, miten siihen päästään.

Toki suunnitelman ei kannata koskaan olla liian tiukka, koska voi tulla just näitä sattumia. Suunnitelman on hyvä olla sellainen, että sitä pystytään tarvittaessa päivittämään.” kuvailee Nummila