”Erinomainen työkalu skenaarioiden tekemiseen” – Trainers’ House käyttää Finazillaa ennustamiseen

 

Järjestelmä vakuutti ensisilmäyksellä

Muutosyhtiö Trainers’ House on tehnyt yhteistyötä Finazillan kanssa vuodesta 2019 lähtien. Trainers’ Housen talousosastolla tapahtui organisaatiomuutoksia, ja samalla ennustamisjärjestelmä päätettiin päivittää. Finazilla sopi Trainers’ Housen tarpeisiin konsernina ja pörssiyhtiönä.

”Finazillan myyntityö oli hyvää, ja heidän palveluhalukkuutensa tuli myyntityössä esille. Heillä oli erittäin hyvä asenne ja erinomaista asiantuntemusta”, Trainers’ Housen talousjohtaja Saku Keskitalo kertoo.

Finazillan helppokäyttöisyys viehätti. ”Näimme heti, että tämä on meille oikea järjestelmä, Trainers’ Housen talouspäällikkö Iiris Nummila kommentoi.

Ostopäätöksen kannalta ratkaisevaa oli se, että Finazilla saatiin integroitua Trainers’ Housen uuteen kirjanpitojärjestelmään. Olemassa olevista hyvistä toimintatavoista haluttiin kuitenkin pitää kiinni, ja Finazilla järjestelmänä sopi tähän tarpeeseen.

Vaikutuimme siitä, miten nopeasti saimme Finazillan käyttöön ja kattavan koulutuksen sekä perehdytyksen”, Nummila muistelee.

Taloushallinnon kristallipallo

Trainers’ House käyttää Finazillaa rullaavaan ennustamiseen.

Finazilla on erinomainen ja helppokäyttöinen työkalu, joka tuo nopeutta ennustamiseen. Saamme sieltä dataa helposti analysoitavaan muotoon”, Keskitalo kertoo.

”Talouden pitää ymmärtää nykytila. Hyvä talousjohto katsoo eteenpäin ja arvioi erilaisia kehitysvaihtoehtoja. Tämä merkitys kiteytyy Finazillassa. Ennustamishetket ovat tehokkaita, ja Finazillan avulla säästyy aikaa ja rahaa”, Keskitalo kuvailee.

Finazilla soveltuu myös menneisyyden reflektoimiseen.

Näemme Finazillalla, mitä on tapahtunut, mikä on kannattavuutemme, ja samalla voimme katsoa tulevaisuuteen. Finazilla on ennustamisessa avainasemassa. Esimerkiksi, miten tulevat hankkeet vaikuttavat kannattavuuteemme. Ilman Finazillaa meillä ei olisi niin kirkasta kuvaa tulevaisuudesta. Finazilla on taloushallinnon kristallipallo, joka konkretisoi datan lukuina”, Nummila kertoo.

Finazillaa käytetään lisäksi hallitusraportointiin.

”Teemme hallitukselle joka kuukausi materiaalit, joiden valmistelussa Finazillasta on suuri hyöty, eikä materiaalin tekeminen vie kohtuuttomasti aikaa”, Keskitalo kuvailee.

Nummila on etenkin tyytyväinen Finazillan muokattavuuteen ja mukautuviin raporttipohjiin.

Kun vaihdoimme vuoden 2020 lopussa taloushallinnon kumppania, Finazillaan piti tehdä uusi käyttöönotto. Käyttöönotto ja integraatio onnistuivat sujuvasti. Raporttipohjat ovat käyttäjälle helppoja ja nopeita rakentaa sekä päivittää. Finazillan käyttäminen on loogista ja sen räätälöiminen vaivatonta”, Nummila toteaa.

Finazillan muokattavuus taipuu kaikenlaisiin muutoksiin. Tämä huomattiin, kun Trainers’ House osti Stronghold Suksee Oy:n.

“Finazilla oli hyvä työkalu, kun toimme uuden ostetun yrityksen osaksi konsernia”, Keskitalo kertoo.

Miksi valita Finazilla?

Keskitalo kiteyttää, mitä Trainers’ House on saanut yhteistyöstä irti.

Finazilla tuo nopeutta ennustamiseen. Se on moderni järjestelmä, josta saamme datan helposti analysoitavaan muotoon. Helppo- ja nopeakäyttöisyys ovat sen suurimmat edut. Finazillassa on myös konsernitoiminnallisuus, jolla saamme konsolidoitua konserninäkymän. Tämä ei ole itsestäänselvyys, eikä kaikilta onnistu”, Keskitalo summaa.

Nummila kokee, että Finazillan avulla Trainers’ House on saanut skenaariotyöhön mainion työkalun.

Finazilla on erinomainen työkalu skenaarioiden tekemiseen. Voimme reaaliajassa tehdä ja päivittää eri skenaarioita siitä, miten tekemiset vaikuttavat kannattavuuteemme. Lisäksi Finazillan automatisoitu tiedonsiirto säästää todella paljon aikaa ja vähentää mahdollisia virheitä”, Nummila kommentoi.

Nummilan mielestä Finazillan tiimi on erottautumistekijä verrattuna vastaaviin toimijoihin.

Mahdollisten haasteiden kanssa olemme sparranneet yhdessä. Finazilla on tarjonnut ideoita ja asiantuntemustaan haasteiden ratkaisuun ja kuinka jatkokehittää yhteistyötä. He keräävät aktiivisesti palautetta käyttäjän näkökulmasta, toteuttavat toiveita ja miettivät koko ajan pidemmälle järjestelmän kehittämistä. Olemme arvostaneet oma-aloitteisuutta”, Nummila summaa.