Blogi


Hyvä budjetointi poistaa pelon

Finazillan kuvausryhmä pistäytyi taannoin vierailulla NBO:lla, eli New Business Officella.

NBO tarjoaa asiakkailleen myynnin ulkoistupalveluita haastaen samalla rohkeasti monia vakiintuneita uusmyynnin malleja. NBO etsii markkinasta asiakkaalleen potentiaalisia asiakasyrityksiä ja jalostaa liidit sellaiseen tilaan, että näille on helppo myydä. NBO:n pääasialliseen kohderyhmään kuuluvat 2000 Suomen suurinta yritystä.

NBO ja Finazilla ovat tehneet yhteistyötä jo neljän vuoden ajan ja yhteisiä vuosia on odotettavissa vielä paljon lisää.

 

Talouden johtaminen tuo rauhaa ja turvaa

”Hyvä budjetointi poistaa sen pelon. Kun lähdet liikkeelle niin sä näet että tältä se näyttä jos se lentää ja tältä näyttää jos se epäonnistuu.” avaa Ossi Merisalo.

Merisalon mukaan talouden ennustaminen ja hyvä budjetointi on kuin turvaverkko, johon voi tukeutua päätöksenteon hetkellä.

”Se tuo rauhaa ja turvaa ottaa hallittuja pieniä riskejä ja kokeilla uusia juttuja. Kyllä se sellainen turvaverkko on itselle ja niille päätöksille, mitä tässä tehdään.” lisää Merisalo.

Onnistunut kasvu vaatii suunnitelmallisuutta

Kysyttäessä, voiko kasvu tulla sattumalta, vastaus tulee kuin tykin suusta.

Merisalon mukaan onnistunut kasvu voi alkaa ja jatkuakin sattumalta. Kohdalle voi osua oikea liikeidea, oikea porukka ja oikea ajoitus täysin sattumalta. Mutta kun otetaan riittävän pitkä aikaperspektiivi, ei sattuman varaan voi laskea.

”Jos yritys onnistuu menestymään vain sattumalta, voidaan miettiä miten pitkälle se olisi mennyt, jos mukana olisi ollut hyvä talousohjaus.” Merisalo kiteyttää.

Katso videolta, kuinka NBO on hyötynyt Finazillan käytöstä

Katso videolta, kuinka NBO on hyötynyt Finazillan käytöstä.