Blogi


Tule myyjäksi Finazillalle

Etsimme Finazillan myyntitiimiin uutta työkaveria.

Tässä hommassa sinun ei tarvitse olla se myyttinen supermyyjä joka myy eskimoille jäitä, hiekkaa Saharaan tai mummonsa jollekin. Me emme nimittäin myy hiekkaa, jäätä tai mummoja vaan talousjohtamisen SaaS-ratkaisua talousjohtamisen ammattilaisille.

Itse asiassa sinun pitäisi ennemminkin olla suoraselkäinen ratkaisumyyjä, joka kykenee aloittamaan pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Tietenkin tarvetta pitää osata myös luoda, mutta aina asiakkaan etu mielessä.

Myyntihän on aika kovaa, mutta hauskaa hommaa, jossa pitkäjänteisyys palkitaan. Meillä pärjää sellainen myyjä, jolla on rohkeutta aloittaa, ylläpitää ja päättää myynnillisiä keskusteluita.

Rohkeus tässä hommassa vasta tärkeää onkin. Varsinkin sellainen rohkeus, että uskaltaa olla oma itsensä vähän tiukemmissakin paikoissa. Sillä tavalla saa kaikista parhaiten kauppaa ja oma elämä pysyy mielekkäänä.

MITÄ MYYDÄÄN?

Budjetointi- ennuste- ja raportointiratkaisu ja siihen vielä BI-raportointi kylkeen.

KENELLE MYYDÄÄN?

Niille, jotka tällaista ratkaisua tarvitsevat, eli talousjohtamisen ammattilaisille. He voivat olla esimerkiksi talousjohtajia, talouspäälliköitä, kontrollereita tai liiketoimintajohtajia.

MISSÄ?

Meidän toimistomme sijaitsee Jyväskylässä ja tosi iso osa asiakkaistamme on pääkaupunkiseudulla. Toisaalta meillä on työtekijöitä kotitoimistoillaan myös Lahdessa ja Tampereella.

Emme valitse työtekijää kotikunnan perusteella, mutta Jyväskylä – Lahti – Helsinki akseli olisi logistisesti kätevä. Työpisteen voimme järjestää Jyväskylän toimistolle.

Tällä hetkellä myynti tapahtuu täysin etänä, mutta sinun tulisi olla avoin myös f2f tapaamisille tulevaisuudessa, jos sen koetaan edistävän kaupankäyntiä.

MIKÄ FINAZILLAN MYYNNISSÄ ON PARASTA

Tiedämme tarkalleen minkälaiselle yritykselle ja minkälaiselle henkilölle Finazillaa kannattaa myydä. Lisäksi tiedämme tarkalleen, kuinka pystymme helpottamaan asiakkaan elämää.

Finazillan myyntiprosessin pituus on juuri sopiva. Ahkeralla työllä voit tehdä useamman kaupan kuussa, eli myyntikeissit eivät ole ikuisuusprojekteja. Toisaalta pääset tekemään asiantuntijamyyntiä, jossa kaupat eivät synny yhdellä puhelulla.

KUINKA HAEN?

Voit lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla.

jari-pekka.hyyppa@finazilla.fi
0407205772