Blogi


Rekry: Service Manager (CFO-palvelut ja käyttöönotot)

Etsimme Finazillalle uutta työkaveria tekemään Finazilla-käyttöönottoja ja koulutuksia sekä kehittämään olemassa olevia asiakkuuksia asiantuntijan tai ulkoistetun CFO:n roolissa.

Minkälaista henkilöä etsimme tähän hommaan?

Finazillalla palvelupäälliköt (Service Manager) ovat päivittäin tekemisissä talouden huippuammattilaisten kanssa, joten olisi hyvä, että sinullekin olisi kertynyt kokemusta taloushommista – painotamme kokemusta sisäisen laskennan puolelta, koska sitä me Finazillalla teemme.

Asiakkaamme ovat pääasiassa talousjohtajia, talouspäälliköitä, controllereita ja liiketoimintajohtajia, joten vastaan saattaa tulle kiperiäkin kysymyksiä talouden saralta. Siksi olisikin tärkeää, että omaat kokemusta, näkemystä sekä itseluottamusta talouden suunnittelusta ja seurannasta puhuttaessa. Kokemus taloushallinnon prosessien kehittämisestä katsotaan suureksi vahvuudeksi.

Tilinpäätöksen laatimisen perusteet tulisi olla hallussa, samoin kuin tuloslaskelman sekä taseen erien vaikutussuhteet. Konserniasiakkaiden kanssa toimiessa kokemus konsernirakenteista ja konsernien raportoinnista on tärkeää.

Sitten vielä se tärkein.

Me Finazillalla olemme olemassa asiakkaitamme varten. Työssä viihtymisen kannalta on tärkeää, että tunnet itsesi asiakaspalvelijaksi ja ihmisten edessä toimiminen on sinulle luontaista. Toivomme sinulta ratkaisuhakuista ja ajattelua, kykyä määrätietoiseen projektinhallintaan sekä sopivasti myynnillistä pelisilmää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Finazillan toimitusjohtaja Juhamatti Hyyppä juhamatti.hyyppa@finazilla.fi

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 1.10.2023 mennessä People Ops Manager Mari Alahuhtalalle, osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi
Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Finazilla palvelupäällikkö”. Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Finazilla Oy on osa Lemonsoft -konsernia. Lemonsoft Oyj on kasvava suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Ohjelmistomme ja niihin liittyvät palvelut tehostavat asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja tuovat kustannussäästöjä digitalisaation ja automaation avulla. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.