Blogi


Palvelupäälliköksi Finazillalle

Etsimme Finazillalle uutta työkaveria tekemään Finazilla-käyttöönottoja ja koulutuksia sekä kehittämään olemassa olevia asiakkuuksia.

Minkälaista henkilöä etsimme tähän hommaan?

Finazillalla palvelupäälliköt ovat päivittäin tekemisissä talouden huippuammattilaisten kanssa, joten olisi hyvä, että sinullekin olisi kertynyt kokemusta taloushommista – mielellään myös sisäisen laskennan puolelta, koska sitä me Finazillalla tehdään.

Asiakkaamme ovat pääasiassa talousjohtajia, talouspäälliköitä, kontrollereita ja liiketoimintajohtajia, joten vastaan saattaa tulle kiperiäkin kysymyksiä talouden saralta. Siksi olisi tärkeää, että sinulle olisi kertynyt jo jonkin verran kokemusta ja itseluottamusta talousasioista.

Tilinpäätöksen laatimisen perusteet tulisi olla hallussa samoin kuin tuloslaskelman sekä taseen erien vaikutussuhteet. Näillä päästään jo pitkälle.  Lisäksi arvostamme suuresti, jos konsernimaailma on sinulle entuudestaan tuttua.

Sitten vielä se tärkein.

Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi ja kaikesta ei tarvitse olla kokemusta etukäteen. Tärkeintä on, että haluat kehittyä talouden ammattilaisena. Lisäksi olisi tärkeää, että viihdyt ihmisten edessä. Muuten koulutukset saattavat tuntua hankalilta.

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Haku on voimassa toistaiseksi.

Juhamatti Hyyppä
juhamatti.hyyppa@finazilla.fi
045 676 8440