Quick-käyttöönottopaketti

Finazillan käyttöönotto on helppoa.

Suosituin käyttöönottopakettimme on nimeltään Quick. Se on helppo ja nopea tapa ottaa Finazilla käyttöön.

Palvelun hinta: 1300 € + (mahdolliset lisäpalvelut, kuten toinen koulutuspäivä.)

 

Miten käyttöönotto etenee käytännössä?

1. Aloituspalaveri

Käyttöönotto aloitetaan 30-60 minuutin aloituspalaverilla, jossa kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja aikataulutetaan koulutukset.

Samalla sovitaan materiaalien toimituksista. Tarvittavia materiaaleja ovat tavallisesti tilikartta, integraatioavaimet ja mahdollisesti kuvaus dimensioista.

Aloituspalaverin jälkeen käyttöönottotiimimme avaa asiakasyrityksen Finazillaan, käynnistää tiedonsiirron sekä lisää vakioraportit ja budjettipohjat.

2. Koulutus

Koulutukseen kouluttajamme saapuu toimivan budjetointi ja raportointijärjestelmän kanssa. Toki järjestelmästä puuttuu tässä vaiheessa vielä teidän yrityksenne näköiset raporttimallit, osabudjettipohjat ja laskukaavat, joiden räätälöintiin paneudumme sitten koulutuksessa.

Koulutuksen jälkeen asiakkaalla on edellytykset kehittää budjetointitapaansa itsenäisesti Finazillassa.

3. Follow-up

Pari viikkoa koulutusten jälkeen varmistamme, että järjestelmän käyttö on sujunut toivotulla tavalla.

Tarvittaessa voimme sopia lisäkoulutuksesta, jos sellaiselle on tarvetta.

Lisäpalvelut

Lisäkoulutus

Yksi koulutuspäivä voi olla lyhyt aika kattavan budjetointi,- ennuste ja raportointiratkaisun omaksumiseen. Moni asiakas haluaa syventää osaamistaan toisella koulutuspäivällä ja joskus kolmannellakin, mikäli talousjohdon tarpeet ovat monimutkaisia.

Useimmiten suosittelemme asiakasta varautumaan toiseen koulutuspäivään ihan varmuuden vuoksi.

Strategia -palvelu

Lisäkoulutuksen lisäksi käyttöönottoa voidaan täydentää strategia-pavelulla. Strategia palvelussa keskitymme itse budjetointiprosessin tehostamiseen ja kehittämiseen.

Strategia-palvelu kannattaa aikatauluttaa aloituspalaverin ja ensimmäisen koulutuspäivän väliin. Näin me saadaan käyttöönotosta täysi hyöty irti.

Palvelun hinta on 1200€

Tilaa Finazilla