Teknologia- ja talousosaamisemme rakentavat tien yrityksesi onnistumiselle

Uskomme, että vain taloudellisesti hyvinvoiva yritys voi pitkässä juoksussa olla luotettava kumppani asiakkailleen ja hyvä työpaikka työntekijöilleen.

Sen saavuttamiseksi yrityksen on hahmotettava liiketoimintansa nykytila, joka puolestaan auttaa ymmärtämään tulevaisuuden mahdollisuudet.

Meille on tärkeää, että toimimme yrityksessämme samojen, eteenpäin katsovien arvojen mukaisesti. Toimintaamme ohjaavat hallittu kasvuhakuisuus ja asiantuntijoidemme hyvinvointi.

Luomme yrityksesi talouden ennustamisen strategisia ja taktisia työkaluja

Me Finazillalla luomme ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla sinunkin yrityksesi voi menneiden raportoinnin lisäksi rakentaa aktiivisesti tulevaisuuden mahdollisuuksia. Toteutumatiedon havainnollinen esittämien ja tulevaisuuden ennustaminen ovat Finazillan ohjelmistoratkaisujen ytimessä.

Mielestämme tukevin kivijalka yrityksesi tulevaisuuden suunnittelulle syntyy silloin, kun osaat luotettavasti ennakoida yrityksesi taloudelliset resurssit missä tahansa tulevaisuuden ajankohdassa. Tähän me haluamme tarjota ratkaisun.

Vuosien kokemus erilaisten yritysten talouden johtamisesta on auttanut meitä ymmärtämään, kuinka yrityksen talouden ennustamisesta tehdään innostavaa, ymmärrettävää ja helposti päätöksentekoon sidottavaa.

Sen saavuttamiseksi vaaditaan yritysten talouden tuntemuksen lisäksi syvää teknologiakyvykkyyttä. Finazillalla meitä kaikkia yhdistää ajatus siitä, että on aidosti hienoa auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteita sillä teknologian ja talouden tuntemuksella, jota meillä on. 

Työskentely kanssamme

Meidän kanssamme työskentelyä kuvaa osuvimmin sanonta ”osaamisemme on enemmän kuin osiensa summa.”

Se näkyy päivittäisessä työssämme, sillä kaikkia asiantuntijoitamme ohjelmistokehittäjistä talouden asiantuntijoihin ja strategeihin yhdistää pyyteetön halu auttaa yrityksiä tavoittamaan unelmansa. Itseohjautuvissa tiimeissämme on asiantuntijoita eri osa-alueilta ja kaikki haluavat antaa panoksensa uusien ratkaisujen löytämiseksi.

Ymmärrämme myös, että tavoitteemme saavuttamiseksi tiimeistämme täytyy löytyä poikkeuksellista kykyä jatkuvasti kehittää omaa asiantuntijuuttamme ja teknologioita. Muuten tulevaisuuden asettamiin haasteisiin on vaikeaa reagoida uskottavasti.

Olemme saaneet teiltä aina parasta asiakaspalvelua.

– Sofie Lindholm, talousjohtaja Vastuu Group

Kokonaisuudessaan mahtava paketti!

– Outi Vuorio, Head of Business Development, Accountor Finago Oy

Työpaikat

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita. Jos yritysten talouden johtaminen, virtaviivaistaminen ja tehostaminen teknologian avulla on mielestäsi aidosti tavoittelemisen arvoista, suuntaa Avoimet työpaikat -sivulle niin keskustellaan lisää.