Netvisor ja Finazilla = Parempia päätöksiä

Netvisor ja Finazilla tekevät yhdessä talouden hallinnasta tehokasta ja liiketoiminnasta ennustettavaa.

Varaa maksuton livedemo!

Budjetointi ja ennustaminen

Budjetoi ja ennusta liiketoimintasi ehdoilla. Voit toteuttaa koko budjetointi- ja ennusteprosessin ilman taulukkolaskentaohjelmaa.

Raportointi ja seuranta

Automatisoi talousraportointi ja valjasta Netvisorin tuottama tieto Business Intelligence -raportoinniksi.

Kassavirran ennustaminen

Suunnittele kassavirran ja rahoituksen kehitystä jopa vuosien päähän. Lyhyen ajan kassatilannetta voidaan ennustaa päivätarkkuudella.

Saumaton integraatio tehostaa työtäsi

Tehokkaat talouden perusprosessit ovat tehokkaan talousjohtamisen kulmakivi. Netvisorin avulla tehostettujen talousprosessien tuottama tieto voidaan jalostaa Finazillan avulla muotoon, joka tukee organisaationne päätöksentekoa.

Tiedonsiirto Netvisorin ja Finazillan välillä on täysin automatisoitu. Finazillan ja Netvisorin avulla voit tehdä tärkeät päätöksesi aina viimeisimmän tiedon perusteella.

Visuaalisuus ja mukautuvuus

Emme tuota vain raportteja, vaan autamme organisaatiotanne tekemään parempia päätöksiä.

Finazillan avulla voit luoda visuaalisia Dashboard-näkymiä ja joiden avulla jaat tietoa läpi organisaation. Tämä on kuitenkin vain jäävuoren huippu.

Finazillan taustalla on tehokas ja mukautuva raportointimoottori, jonka avulla jalostat tiedon juuri teidän organisaationne tarvitsemaan muotoon.

Ja mikä tärkeintä, Finazillan avulla et luo näkymää vain menneisyydestä, vaan budjetointi- ja ennusteominaisuuksien avulla opit ymmärtämään myös tulevaa.

Katso, mitä muut Netvisorin käyttäjät ovat kertoneet Finazillasta!

Jo yli 100 suomalaista organisaatiota käyttää Finazillaa ja Netvisoria yhdessä. Tässä heistä pari. Katso, mitä heillä on Finazillasta sanottavana.

KANSALLISGALLERIA

 

SYÖPÄSAIRAALA DOCRATES