Talousraportointi

Sinä päätät mitä tietoa tarvitset – järjestelmä kerää ja esittää sen sinulle. Lopputuloksena tiedät tarkalleen kuinka yrityksesi voi.

Haluan nähdä Finazillan omin silmin

 

Finazillan talousraportointi pitää sinut ajan tasalla

Finazillan talousraportoinnin toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Järjestelmä kasaa talousjärjestelmiesi toteumatiedot ja näkemyksesi tulevaisuudesta yhteen ja muodostaa niistä tarvitsemasi tiedon.

Yleisimmistä sähköisistä talousjärjestelmistä tieto siirtyy Finazillaan ajastetusti, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi tiedon kokoamiseen.

Talousraportointi

Finazillan avulla raportoit oman liiketoimintasi kannalta tärkeitä lukuja. Järjestelmään on luotu valmiiksi usein käytettyjä tulos- ja tase raportteja, luovat pohjan talouden raportoinnille.

Lisäksi Finazilla tarjoaa vapauden luoda uusia raporttimalleja ja muokata olemassa olevia raportteja. Muokattavuuden ansiosta Finazilla raportoi tietoa, joka on sinulle tärkeää.

Finazilla tarjoaa ratkaisun myös konsernin raportointiin.

Budjettiseuranta

Finazillassa budjettiseuranta on automatisoitu. Et joudu käyttämään aikaasi budjettiseurantaraporttien kokoamiseen – järjestelmä tuo toteutuneet luvut halutessasi suoraan budjettien ja ennusteiden rinnalle.

Usein pelkän yritystason raportointi ei riitä. Finazillaan voit rakentaa yrityksesi näköisen seurantarakenteet. Voit esimerkiksi verrata tiettyjen projektien toteumaa ennusteisiin.

Tieto syntyy arkirutiinien ohessa

Yksinkertaisuus

Finazillan raportoinnin toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Järjestelmä kasaa talousjärjestelmiesi toteumatiedot ja näkemyksesi tulevaisuudesta yhteen ja muodostaa niistä tarvitsemasi tiedon.

Integrointi

Yleisimmistä sähköisistä talousjärjestelmistä tieto siirtyy Finazillaan ajastetusti, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi tiedon kokoamiseen.

Älä tyydy pelkkiin valmiisiin raportteihin

Mukautuvuus

Jokainen yritys on erilainen, eivätkä valmiit raporttimallit voi tarjota ratkaisua jokaisen yrityksen tarpeisiin.

Finazillan raportointi on rakennettu mukautumaan, jotta sinun ei tarvitse.

Valmiit pohjat

Finazillassa on valmiina yritystäsi varten rakennettuna valmiit tulos- ja tase raportit, jotka luovat raportoinnille tukevan perustan.

Lisäksi käyttäjä voi itse muokata raportoinnin omia tarpeitaan vastaavaksi. Raportit voidaan rakentaa aloittaen puhtaalta pöydältä tai muokata olemassa olevia aihioita.

Esimerkiksi yrityksesi näköinen tunnuslukuraportointi syntyy Finazillassa helposti.

 

Anna tiedolle uusi merkitys

Automatisoituja lukuja

Finazilla tuo toteumaluvut halutessasi automaattisesti budjetoitujen ja ennustettujen lukujen rinnalle.

Luvut saavat aivan uuden merkityksen, kun näet kuinka asetetut tavoitteet ovat täyttyneet.

Pelkkien toteumalukujen seuraaminen ilman asetettuja tavoitteita jättää luvuille liikaa tulkinnanvaraa.

Operatiivinen raportointi

Moniulotteisuus

Finazillan raportointi ei rajoitu ainoastaan tuloksen ja taseen raportointiin.

Operatiivinen raportointi mahdollistaa myös esimerkiksi myyjä- tai asiakaskohtaisen tiedon raportoinnin.

Voit vaikkapa seurata, kuinka yksittäinen myyjä on suoriutunut tavoitteisiin nähden tai mitkä ovat suurimmat asiakkuudet.

Ole valmis näkemään asiat kuin ne ovat

Finazilla pitää sinut ajantasalla mennestä ja tulevasta

Finazilla tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan liiketoiminnan kehityksestä. Et joudu käyttämään aikaa tiedon kokoamiseen, koska järjestelmä kokoaa tiedon puolestasi. Lisäksi talousjärjestelmien tuottama tieto saa uuden merkityksen kun sitä voidaan helposti verrata budjetteihin ja ennusteisiin.

Kaunis käyttöliittymä ei ole ainoastaan ulkonäköseikka. Finazillan visuaalinen esitystapa helpottaa tiedon tulkintaa ja suurien tietomäärien sisäistämistä.

Varaa demo